PREDSTAVITEV

Podjetje FINGRA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 z ljudmi, ki so imeli že dvajsetletno prakso na tem področju.


Z dosedanjim delom in novimi izkušnjami na področju tehnologije in kvalitete smo si ustvarili pogoje za uspešnost, zaupanje in veliko referenc na področju zaključnih del v gradbeništvu.


Svojo dejavnost izvajamo po področjih s šestimi specializiranimi skupinami, opremljenimi s tehnološko visoko razvito opremo, ki jo neprestano izpopolnjujemo.


30+ let

TRADICIJE

100+

ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

Sodelovanje s priznanim podjetjem


 
flowcrete

je del skupine

Construction Products Group Europe


Kot višja oblika standardne izvedbe industrijskih in komercialnih tlakov sodelujemo s svetovno priznanim multinacionalnim podjetjem FLOWCRETE, ki nam dobavlja njihove izdelke in ekskluzivno sodeluje z nami pri vgrajevanju njihovih izdelkov v sisteme industrijskih in dekorativnih komercialnih tlakih, kot tudi posebnih sistemih tlakov za določene namene (garažne hiše, prehrambena industrija – higienski tlaki) na slovenskem področju.

Podjetje Flowcrete je del skupine CPG Europe. Del skupine CPG Europe so še Illbruck, Nullifire, Vandex, Tremco, Dryvit in Nudura.


tremco logo
vandex
illbruck
nullifire
dryvit
nudura

KONTAKT

Imate vprašanje?

Stopite v stik!


POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.